Blog izazov, dan treći

Znak i podznak u horoskopu 

Horoskop… Ili kako bi moj otac rekao: ćoroskop.

Uvek i svakoga pitam koji je znak u horoskopu. Uvek.

Čitam ga svakodnevno, mada mi ti dnevni izveštaji ne znače mnogo. Radim to više iz neke navike. Najviše se radujem velikim letnjim ljubavnim horoskopima, to mi je nešto baš zabavno za čitanje.

Rak/Vaga. To sam ja.

Volja mi nije jača strana i konstantno tražim način da pomirim potrebu za osamom i aktivnim društvenim životom. Takmičarski duh je miljama daleko od mene. Volim kad sam okružena lepotom u svim njenim oblicima. Zahvaljujući toj Vagi, manje sam mrzovoljna od ostalih Rakova, ali sam i dalje sklona čestim promenama raspoloženja. Sentimentalna sam, preosetljiva, podložna uticajima. Sve što želim jeste da živim u mirnom svetu.

Vaga, to sam ja – često stavljam tuđe potrebe ispred svojih, brzo se naljutim i još brže odljutim, često mi se poveravaju, volim da mislim kako sam konstruktivna u rešavanju tuđih problema, nekad previše razmišljam, retko donosim odluke na prečac.

Rak, to sam ja u odnosu sa drugima – preterano majčinski nastrojena i to ne mogu da kontrolišem , neophodno mi je stalno dokazivanje ljubavi, lako opraštam ali nikad ne zaboravljam, posesivna sam u odnosu sa prijateljima, teško se odlučujem na prekid prijateljstva, ali kad se na taj korak odlučim onda je to zauvek, ne pokazujem osećanja.

Bogume, nije ljudima lako sa mnom…

6 thoughts on “Blog izazov, dan treći

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s